Indian Matar Paneer (brânză de vaci și mazăre)
Indian Matar Paneer (brânză de vaci și mazăre) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, porumb de sâmbure, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, matar paneer, cum să faci mutter paneer, punjabi matar paneer, și cum se face paneer sau brânză de vaci / Paneer de casă.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.