Indesata fudge & cafea ripple inghetata
Indesata fudge & cafea ripple inghetata este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită granule de cafea instant, sos de cafea oală, lapte plin de grăsimi și gălbenușuri de ou. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată Prăjită Cu Migdale Fudge Ripple, Unt De Arahide Fudge Ripple Înghețată, și Înghețată de nucă de cocos prăjită cu un fudge Ripple.
Instrucțiuni
Puneți un recipient în congelator. Împărțiți păstaia de vanilie pe lungime, răzuiți semințele cu vârful cuțitului și vârful într-o tigaie cu lapte, smântână și păstăi. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat cel puțin 20 de minute. Pentru cea mai bună aromă, acest lucru se poate face cu câteva ore înainte și se lasă să se răcească (vezi sfat, mai jos).
Într-un castron mare, bateți zahărul și gălbenușurile împreună timp de câteva minute până devin palide și pufoase.
Puneți crema de vanilie la loc pe foc până când este pe cale să fiarbă. Se amestecă prin granulele de cafea, apoi se cerne cu grijă lichidul pe gălbenușuri, bătând cu biciul până se amestecă complet.
În acest moment, obțineți un castron mare cu apă cu gheață și așezați un castron mai mic în el.
Turnați crema înapoi în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând încet și continuu, asigurându-vă că lingura atinge fundul tigaiei, timp de aproximativ 10 minute până se îngroașă (vezi regulile de mai jos). Se strecoară crema în vasul așezat în apa cu gheață și se lasă să se răcească, apoi se amestecă până se poate scoate (vezi metode, mai jos).
Puneți recipientul rece cu înghețată și linguri de sos de cafea și bucăți de fudge. Congelați peste noapte și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.