O porție conține 420 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.29 pe portie. Dacă aveți la îndemână ouă, topping de caramel, batoane bomboane de caramel acoperite cu ciocolată și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake Imposibil De Ușor, Cheesecake Cu Lăcustă Imposibil De Ușor, și Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°. pulverizați numai fundul plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În blender, puneți lapte, vanilie, ouă, zahăr brun și amestec Bisquick. Capac; amestec pe mare viteză 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Zahăr Brun
Vanilie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați cremă de brânză. Acoperiți; amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
4
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
5
Presărați bomboane deasupra; rotiți ușor cu cuțitul de masă pentru a distribui uniform bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când aproximativ 2 inci de margine de plăcintă este setată și centrul este încă moale și se mișcă ușor. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
La frigider cel puțin 4 ore.
8
Se servește cu topping de caramel. A se păstra la frigider.