Il Diavolo Pizza
Reteta Il Diavolo Pizzan este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 764 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, piper jalapeno măcinat, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Mezeluri Diavolo Pizza, Mezeluri Diavolo Pizza, și Homar Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: într-un castron mic, combinați drojdia cu apa caldă.
Lasă să stea până se spumează. În vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete, combinați amestecul de drojdie cu făina și sarea.
Se amestecă până se formează un aluat neted. Aluatul trebuie să fie moale, nu lipicios (dacă este lipicios adăugați mai multă făină).
Scoateți aluatul din vasul de amestecare, așezați-l pe o suprafață plană și acoperiți cu un prosop umed.
Lasă aluatul să se odihnească așa cel puțin 1 oră. După 1 oră, împărțiți aluatul în 2 bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-o bilă și așezați-o pe o suprafață plană. Acoperiți fiecare bilă cu o cantitate mică de ulei de măsline, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei încă 30 de minute.
Transferați aluatul pe o suprafață plană acoperită cu făină. Întindeți fiecare dintre bilele de aluat într-o crustă rotundă de pizza de 12 inci.
Pentru sos: într-o cratiță mare, combinați uleiul de măsline și usturoiul.
Se încălzește la foc mediu până când usturoiul este parfumat.
Adăugați roșiile zdrobite, busuiocul, ardeiul roșu zdrobit și sarea. Se amestecă împreună și se lasă să fiarbă cel puțin 30 de minute. Scoateți sosul de pe aragaz și lăsați să se răcească complet. Odată ce sosul este rece, adăugați toți ardeii măcinați uscați. (Da, aceasta este o mulțime de căldură!!)
Pentru topping: preîncălziți o piatră de pizza la cuptor la 450 de grade F. Acoperiți fiecare crustă de pizza cu 1/2 cană de sos. Top fiecare pizza cu 4 uncii mozzarella. Acoperiți brânza cu habanero proaspăt feliat și ardei jalapeno după gust. Pentru o căldură mai intensă, îngrămădiți-le!
Coaceți timp de 8 până la 10 minute. Curea pe centura de siguranță și bucurați-vă!