Igname la cuptor cu unt de ghimbir-melasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ignamele coapte cu unt de ghimbir-melasă. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 453 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați melasă cu aromă ușoară, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Igname la cuptor cu unt de ghimbir-melasă, Igname La Cuptor Cu Unt De Scorțișoară-Chili, și Igname De Pecan La Cuptor.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un castron mic pentru a se amesteca. Se amestecă ghimbirul cristalizat. Condimentează cu sare și cantitate generoasă de piper. (Se poate face cu 3 zile înainte. Acoperi; rece. Aduceți untul de ghimbir-melasă la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. perforați ignamele în mai multe locuri cu furculița; coaceți pe foaia de copt cu margini până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 50 de minute.
Tăiați fanta longitudinală în fiecare ignam și apăsați în capete pentru a deschide partea de sus. Puneți 2 linguri de unt de ghimbir-melasă în fiecare ignam și serviți.