Igname glazurate cu arțar cu topping de Pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Ignamele glazurate cu arțar cu topping de Pecan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 660 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 433 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Igname Bourbon Cu Topping De Pecan, BlackBerry Crisp cu topping de arțar-Pecan, și Carne De Porc De Arțar Și Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Încălziți o oală mare cu apă sărată (adăugați o lingură de sare pentru fiecare două litri de apă) până la fierbere.
Adăugați rundele de ignam. Gatiti ignamele pana cand apa incepe sa fiarba din nou, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc, se scurge, apoi se clătește în apă rece.2 Ungeți un vas de copt. Aranjați rundele de ignam în vasul de copt, suprapunând bucățile, stratificând rundele de ignam pentru a umple vasul.
Presărați fiecare strat liberal cu sare.
Presărați rondele de ignam cu coajă de portocală dacă utilizați.
Se toarnă sirop de arțar peste igname. Dot cu 2 linguri de unt. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până când ignamele sunt aproape fragede, aproximativ 20 de minute.3 Puneți 3/4 cană de nuci pecan într-un blender sau râșniță de condimente și măcinați într-o masă grosieră. Tăiați grosolan celelalte 3/4 cană de nuci pecan. 4
Amestecați pecanele măcinate și zahărul brun împreună într-un castron mediu. Folosind degetele, amestecați restul de 4 linguri de unt până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Se amestecă în pecanele tocate.5
Presărați amestecul de nuci pecan peste igname.
Coaceți ignamele, neacoperite, până când toppingul se rumeneste, aproximativ 15 minute.