Igname glazurate cu arțar cu topping de Pecan

Igname glazurate cu arțar cu topping de Pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Ignamele glazurate cu arțar cu topping de Pecan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 660 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 433 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Igname Bourbon Cu Topping De Pecan, BlackBerry Crisp cu topping de arțar-Pecan, și Carne De Porc De Arțar Și Cartofi Dulci Cu Topping De Pecan Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o oală mare cu apă sărată (adăugați o lingură de sare pentru fiecare două litri de apă) până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați rundele de ignam. Gatiti ignamele pana cand apa incepe sa fiarba din nou, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
YamYam
4
Se ia de pe foc, se scurge, apoi se clătește în apă rece.2 Ungeți un vas de copt. Aranjați rundele de ignam în vasul de copt, suprapunând bucățile, stratificând rundele de ignam pentru a umple vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Presărați fiecare strat liberal cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Presărați rondele de ignam cu coajă de portocală dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
YamYam
7
Se toarnă sirop de arțar peste igname. Dot cu 2 linguri de unt. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți până când ignamele sunt aproape fragede, aproximativ 20 de minute.3 Puneți 3/4 cană de nuci pecan într-un blender sau râșniță de condimente și măcinați într-o masă grosieră. Tăiați grosolan celelalte 3/4 cană de nuci pecan. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Amestecați pecanele măcinate și zahărul brun împreună într-un castron mediu. Folosind degetele, amestecați restul de 4 linguri de unt până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se amestecă în pecanele tocate.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
10
Presărați amestecul de nuci pecan peste igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
YamYam
11
Coaceți ignamele, neacoperite, până când toppingul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista