Igname Confiate

Igname Confiate
Igname confiate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, unt, cutii tăiate igname și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Igname Confiate, Igname Confiate, și Igname Confiate.

Instrucțiuni

1
Aranjați ignamele într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Presărați zahăr brun peste igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
YamYam
3
Combinați untul și următoarele 2 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Stropiți peste igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
5
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați marshmallows peste igname, dacă doriți, și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista