Iepure și găluște

Iepure și găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați iepurele și găluștele. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 641 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, zară, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Gaura Iepurelui, Iepure cacciatore, și Lasagna De Iepure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați iepuri și căutați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați mirepoix și caramelizați ușor. Degajează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați stoc și fierbeți până când iepurele este fraged. Se răcește și se alege carnea din oase. Rezervați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Căutați legumele în puțin unt, aproximativ 1/4 lipiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați ierburile și usturoiul și vinul. Reduceți au sec (până când tigaia este aproape uscată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1/2 unt de băț și amestecați pentru a se topi fără a se rupe. Se amestecă făina până se încorporează. Se amestecă treptat sucul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Gatiti aproximativ 30 de minute pana cand gustul roux a disparut.
8
Adăugați carnea de iepure culeasă și condimentați, după gust, cu sare, piper, sos fierbinte, sos Worcestershire și cimbru uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Carne De IepureCarne De Iepure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se amestecă toate ingredientele uscate.
11
Se amestecă toate ingredientele umede.
12
Se amestecă cele 2 împreună amestecând cât mai puțin posibil.
13
Turnați tocană fierbinte într-o farfurie mare și aruncați găluște de dimensiunea mingii de golf peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când barbotarea în jurul marginilor și găluștele au devenit maro auriu deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista