Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana

Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana
Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.61 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 101G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 740 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 47 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, conserve de roșii, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pollo all ' ischitana (pui în stil Ischia), Iepure în vin roșu, Stil Ischia, și Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
Adăugați iepurele și rumeniți bine pe toate părțile. Condimentează carnea cu sare și piper, scoate din caserolă și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Iepure întregIepure întreg
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
La aceeași caserolă, adăugați usturoiul și reduceți focul la mediu. Gatiti usturoiul 1-2 minute, pana cand se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați roșiile, pasta de roșii, rozmarinul și vinul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Întoarceți iepurele în caserolă, acoperiți ușor și gătiți la foc mic timp de 1 oră, până când carnea este foarte fragedă. Într-un castron mic, combinați ficatul și oțetul și amestecați bine cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Iepure întregIepure întreg
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de ficat în caserolă și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
7
Adăugați frunzele de busuioc, scoateți-le de pe foc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
DificultateExpert
Gata În1 h, 47 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista