Iepure în Potacchio

Iepure în Potacchio
Iepurele în Potacchio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 638 calorii, 58G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de roșii conservate, făină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Plăcinta de iepure a domnului McGregor, Iepure Fudge, și Iepure De Câmp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați bucățile de iepure și dragarea în făină. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Într-o tigaie de 14 inci, încălziți 6 linguri de ulei de măsline până la fumat. Gatiti bucatile de iepure pana se rumenesc, 3 sau 4 odata, si scoateti-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți uleiul vechi și adăugați nou cu șobolani, usturoi, rozmarin și ardei iute și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
4
Adăugați suc de lămâie, coajă, roșii și vin și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bucăți de iepure și picături și reveniți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când iepurele este gătit, aproximativ 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista