Iepure Pilau

Iepure Pilau
Rabbit Pilau este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 666 calorii. Un amestec de iepure, iepure, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore. Această rețetă din rețetele mele are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pilau Kenyan, Okra Pilau, și Pilau cu mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți iepure: Preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți ciupercile uscate și 1/2 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
4
Între timp, presărați iepurele cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Gătiti iepurele, în 2 loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie grea rezistentă la cuptor sau cuptor olandez din fontă emailată la foc mediu 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Iepure întregIepure întreg
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați într-un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați morcovii și usturoiul la picăturile rezervate în tigaie și sotati 4 minute sau până când morcovii se înmoaie. Se amestecă vinul, portul, amestecul de ciuperci și restul de 2 căni de bulion; se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Îndepărtați și aruncați capătul rădăcinii prazului; îndepărtați vârful verde închis al prazului. Legați împreună blatul de praz verde, crengile de pătrunjel și următoarele 2 ingrediente cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Adăugați pachetul de plante medicinale și iepurele în tigaie; aduceți la foc mic și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Braise la 300 timp de 15 minute.
10
Transferați bucățile de coapse de iepure în grătar în tigaie cu jeleu. Braise iepure rămas încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați iepurele rămas în grătar; se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Între timp, aduceți lichidul în tigaie la foc mic la foc mediu și gătiți 15 minute sau până când lichidul este redus la jumătate. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță mică; aruncați solidele. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Scoateți iepurele din oase; tăiați cu 2 furci. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1
Tăiați prazul rezervat pe jumătate pe lungime; clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta granulația și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați prazul în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Topiți 2 Linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Adăugați morcovii, următoarele 2 ingrediente și prazul; sotati 2 minute sau până când ceapa și prazul încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 15 minute sau până când orezul este fraged și bulionul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se amestecă iepurele în orez; transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Bateti restul de 2 linguri. unt în lichid cald. Puneți lichid peste pilau înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista