Rabbit Pilau este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 666 calorii. Un amestec de iepure, iepure, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza portul ai putea urma acest curs principal cu Cizmar Port ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore. Această rețetă din rețetele mele are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pilau Kenyan, Okra Pilau, și Pilau cu mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți iepure: Preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți ciupercile uscate și 1/2 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 30 de minute.
4
Între timp, presărați iepurele cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Gătiti iepurele, în 2 loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie grea rezistentă la cuptor sau cuptor olandez din fontă emailată la foc mediu 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Iepure întreg
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Transferați într-un suport de sârmă într-o tigaie cu jeleu, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați morcovii și usturoiul la picăturile rezervate în tigaie și sotati 4 minute sau până când morcovii se înmoaie. Se amestecă vinul, portul, amestecul de ciuperci și restul de 2 căni de bulion; se aduce la foc mic, amestecând ocazional. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Port
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Îndepărtați și aruncați capătul rădăcinii prazului; îndepărtați vârful verde închis al prazului. Legați împreună blatul de praz verde, crengile de pătrunjel și următoarele 2 ingrediente cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Adăugați pachetul de plante medicinale și iepurele în tigaie; aduceți la foc mic și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Braise la 300 timp de 15 minute.
10
Transferați bucățile de coapse de iepure în grătar în tigaie cu jeleu. Braise iepure rămas încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, Opțional
11
Transferați iepurele rămas în grătar; se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
12
Între timp, aduceți lichidul în tigaie la foc mic la foc mediu și gătiți 15 minute sau până când lichidul este redus la jumătate. Îndepărtați spuma și grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
13
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță mică; aruncați solidele. Acoperiți și păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb Perlat
14
Scoateți iepurele din oase; tăiați cu 2 furci. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
1
Tăiați prazul rezervat pe jumătate pe lungime; clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta granulația și nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați prazul în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Topiți 2 Linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați morcovii, următoarele 2 ingrediente și prazul; sotati 2 minute sau până când ceapa și prazul încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
6
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 15 minute sau până când orezul este fraged și bulionul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
7
Se amestecă iepurele în orez; transferați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Mazăre Goya®
8
Bateti restul de 2 linguri. unt în lichid cald. Puneți lichid peste pilau înainte de servire.