Iepure gătit ca un porc toscan: Coniglio în Porchetta
Iepure gătit ca un porc toscan: Coniglio în Porchettan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 664 calorii. Un amestec de ulei de măsline, sare grosieră, spate Gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Condimentează interiorul și exteriorul iepurelui cu piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Iepure întreg
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci încălziți 4 linguri de lardo până la fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați feniculul și usturoiul și gătiți la foc mediu până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați cârnații și gătiți până la fiert, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Umpleți cavitatea iepurelui cu fenicul, usturoiul și lardo-ul rămas, tăiați în zaruri de 1/8 inci. Strângeți iepurele pentru a sigila deschiderile și așezați-l într-o caserolă. Ungeti cu vin și suc de lămâie, și se presară cu sare grunjoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Iepure întreg
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Gătiti la cuptor timp de 1 oră, întorcându-vă o dată după 30 de minute de gătit și, ocazional, ungând cu sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din cuptor, lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Se servește în felii de 1/2 inci cu sucuri de tigaie emulsionate cu ulei de măsline extravirgin.