Iepure Gumbo
Rabbit Gumbo ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 572 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bame, piper cayenne, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, Gumbo verde (gumbo z ' herbes), și Iepure în oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa si ardeiul verde in ulei pana se inmoaie.
Adăugați iepure și suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Adăugați cârnații, sarea, cimbru, piper și cayenne. Se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute.
Scoateți iepure. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea din oase; aruncați oasele.
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură; reveniți la tigaie. Se amestecă okra; se aduce la fierbere.
Se servește în boluri peste orez.