Iepure fiert cu tăiței de ou
Iepurele fiert cu tăiței de ou este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 616 calorii, 72g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Iepure fiert cu tăiței de ou, Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei, și Iepure Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se usucă bucățile de iepure și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți iepurele în 2 loturi, răsturnând o dată, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați ca rumenit pe o farfurie.
Reduceți căldura la moderat și gătiți ceapa, usturoiul, coaja, bățul de scorțișoară și frunzele de dafin în restul de 2 linguri de ulei, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se rumenească, 4 până la 5 minute.
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, până când vinul este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile, apa, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Nestle bucăți de iepure în sos și se aduce la foc mic.
Acoperiți bine tigaia cu capac sau folie rezistentă, apoi fierbeți în mijlocul cuptorului 30 de minute. Întoarceți iepurele și continuați să fierbeți, acoperit, până când iepurele este fraged, încă 25 până la 30 de minute.
În timp ce iepurele fierbe, gătiți pastele într-o oală mare de până la al dente.
Scurgeți bine pastele într-o strecurătoare și transferați-le pe un platou mare. Aruncați coaja, bățul de scorțișoară și frunza de dafin din sos. Aranjați iepurele peste paste, apoi puneți sosul deasupra și presărați pătrunjel.
Iepurele poate fi fiert cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți deasupra aragazului până când este fierbinte.