Iepure fiert cu păstârnac
Iepurele fiert cu păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 709 calorii, 83g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,34 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 28 de fani. Dacă aveți la îndemână iepure, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Iepure Fiert, Iepure Fiert, și Iepure fiert cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 325 buc.F. condimentați Generos iepurele (sau pulpele de pui) cu sare și piper.
Încălziți 3 linguri de ulei vegetal într-un cuptor olandez sau într-un vas de fiert la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați carne și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total (gătiți în loturi dacă carnea nu se potrivește într-un singur strat).
Scoateți din tigaie și rezervați.
Adăugați ceapa, usturoiul și 4 crenguțe cimbru. Răzuit biți maro de pe partea de jos a tigaie. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este translucida.
Puneți carnea înapoi în tigaie, apoi adăugați frunze de dafin și bulion. Se aduce la foc mic, apoi se introduce la cuptor și se gătește până când carnea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Alegeți frunzele de cimbru rămas. Aruncați păstârnacul cu două linguri rămase ulei vegetal și cimbru. Se condimentează cu sare și papper.
Transferați într-un vas de copt sau o foaie de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc bine, aproximativ 25 de minute.
Între timp, scoateți carnea din lichidul de fiert, apoi puneți vasul de fiert pe aragaz la foc mediu. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se strecoară aromaticele și se condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți carnea din oase și umeziți-o cu câteva linguri de lichid redus.
Se serveste carnea cu păstârnac și rămase lichid fiert trecut tableside.