Iepurele fiert cu măsline este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,36 USD pe porție. O porție conține 699 calorii, 68G de proteine, și 35g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, roșii, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Iepure fiert cu măsline, Iepure Fiert Cu Măsline Crăpate, și Iepure Fiert Cu Măsline Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți iepurele și uscați-l; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Iepure întreg
2
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați iepure în oală și maro, întorcându-se des, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați iepurele în castron. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Se amestecă în cartofi, ardei grași, roșii, măsline, țelină, capere, usturoi și cimbru; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cartofi
Tomate
Capere
țelină
Usturoi
Măsline
Cimbru
7
Se amestecă în oțet și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
8
Adăugați iepure. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 10 minute. Puneți o parte din amestecul de legume peste iepure. Acoperiți și fierbeți până când iepurele este fraged, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați legumele într-un vas mare. Sus cu iepure.