Iepure fiert cu măsline

Iepure fiert cu măsline
Iepurele fiert cu măsline este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,36 USD pe porție. O porție conține 699 calorii, 68G de proteine, și 35g de grăsime. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, roșii, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Iepure fiert cu măsline, Iepure Fiert Cu Măsline Crăpate, și Iepure Fiert Cu Măsline Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți iepurele și uscați-l; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Iepure întregIepure întreg
2
Încălziți 4 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați iepure în oală și maro, întorcându-se des, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați iepurele în castron. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Se amestecă în cartofi, ardei grași, roșii, măsline, țelină, capere, usturoi și cimbru; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
TomateTomate
CapereCapere
țelinățelină
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
CimbruCimbru
7
Se amestecă în oțet și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
8
Adăugați iepure. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 10 minute. Puneți o parte din amestecul de legume peste iepure. Acoperiți și fierbeți până când iepurele este fraged, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați legumele într-un vas mare. Sus cu iepure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Iepure întregIepure întreg
ApăApă
9
Se ornează cu pătrunjel și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista