Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cidru, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dungeness crab Pie cu mere fierte și Meyer Lemon Cr Aproxme fra Aproxormche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, condimentați suficientă făină pentru a draga iepurele cu sare și piper. Înveliți toate bucățile de iepure, cu excepția coapselor din amestecul de făină; scuturați excesul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Iepure
Iepure întreg
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați iepurele dragat și rumeniți-l frumos, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
4
Transferați pe o farfurie.
5
Se toarnă grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați untul și ceapa; reduceți focul la mediu-mic. Saut până când ceapa este bine înmuiată, aproximativ 12 minute. Întoarceți carnea în oală, împreună cu ierburile și o stropire generoasă de sare și piper. Gatiti 2 minute, apoi presarati Calvados peste iepure. Aprindeți Calvados cu o brichetă cu gât lung (de pe aragaz). Când flăcările se potolesc, adăugați cidrul și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe ușor până când iepurele este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Calvados
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Iepure întreg
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
7
Cu o lingură cu fante, scoateți bucățile de iepure pe un platou și acoperiți cu folie. Aruncați ierburile. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate, aproximativ 20 de minute, ocazional degresand suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați
8
Pe măsură ce sosul se reduce, înfășurați coapsele de iepure rezervate în slănină, fixându-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
9
Încălziți o tigaie la foc mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați coapsele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
11
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Când lichidul de fierbere este redus, adăugați merele și gătiți până se înmoaie. Adăugați ușor crincormme fra sau crema și amestecați pentru a încorpora. Aranjați bucățile de iepure fierte și coapsele feliate pe un platou cu merele și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Carne De Iepure
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier