Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef

Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cidru, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dungeness crab Pie cu mere fierte și Meyer Lemon Cr Aproxme fra Aproxormche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, condimentați suficientă făină pentru a draga iepurele cu sare și piper. Înveliți toate bucățile de iepure, cu excepția coapselor din amestecul de făină; scuturați excesul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați iepurele dragat și rumeniți-l frumos, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
4
Transferați pe o farfurie.
5
Se toarnă grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați untul și ceapa; reduceți focul la mediu-mic. Saut până când ceapa este bine înmuiată, aproximativ 12 minute. Întoarceți carnea în oală, împreună cu ierburile și o stropire generoasă de sare și piper. Gatiti 2 minute, apoi presarati Calvados peste iepure. Aprindeți Calvados cu o brichetă cu gât lung (de pe aragaz). Când flăcările se potolesc, adăugați cidrul și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe ușor până când iepurele este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CalvadosCalvados
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Iepure întregIepure întreg
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Cu o lingură cu fante, scoateți bucățile de iepure pe un platou și acoperiți cu folie. Aruncați ierburile. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate, aproximativ 20 de minute, ocazional degresand suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Pe măsură ce sosul se reduce, înfășurați coapsele de iepure rezervate în slănină, fixându-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Încălziți o tigaie la foc mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați coapsele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
11
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Când lichidul de fierbere este redus, adăugați merele și gătiți până se înmoaie. Adăugați ușor crincormme fra sau crema și amestecați pentru a încorpora. Aranjați bucățile de iepure fierte și coapsele feliate pe un platou cu merele și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Carne De IepureCarne De Iepure
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista