Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cidru, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dungeness crab Pie cu mere fierte și Meyer Lemon Cr Aproxme fra Aproxormche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, condimentați suficientă făină pentru a draga iepurele cu sare și piper. Înveliți toate bucățile de iepure, cu excepția coapselor din amestecul de făină; scuturați excesul și dați deoparte.
Într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri de ulei vegetal.
Adăugați iepurele dragat și rumeniți-l frumos, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Se toarnă grăsimea din oală.
Adăugați untul și ceapa; reduceți focul la mediu-mic. Saut până când ceapa este bine înmuiată, aproximativ 12 minute. Întoarceți carnea în oală, împreună cu ierburile și o stropire generoasă de sare și piper. Gatiti 2 minute, apoi presarati Calvados peste iepure. Aprindeți Calvados cu o brichetă cu gât lung (de pe aragaz). Când flăcările se potolesc, adăugați cidrul și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe ușor până când iepurele este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Cu o lingură cu fante, scoateți bucățile de iepure pe un platou și acoperiți cu folie. Aruncați ierburile. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate, aproximativ 20 de minute, ocazional degresand suprafata.
Pe măsură ce sosul se reduce, înfășurați coapsele de iepure rezervate în slănină, fixându-le cu scobitori.
Încălziți o tigaie la foc mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei vegetal.
Adăugați coapsele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia subțire.
Când lichidul de fierbere este redus, adăugați merele și gătiți până se înmoaie. Adăugați ușor crincormme fra sau crema și amestecați pentru a încorpora. Aranjați bucățile de iepure fierte și coapsele feliate pe un platou cu merele și acoperiți cu sosul.