Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef

Iepure fiert cu cidru cu mere și CR fra fra fra fra de la ' The Wild Chef
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 585 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de cidru, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dungeness crab Pie cu mere fierte și Meyer Lemon Cr Aproxme fra Aproxormche, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Midii cu ceapa rosie, cidru & CR aproxme fra aprox. che pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, condimentați suficientă făină pentru a draga iepurele cu sare și piper. Înveliți toate bucățile de iepure, cu excepția coapselor din amestecul de făină; scuturați excesul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați iepurele dragat și rumeniți-l frumos, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
4
Transferați pe o farfurie.
5
Se toarnă grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați untul și ceapa; reduceți focul la mediu-mic. Saut până când ceapa este bine înmuiată, aproximativ 12 minute. Întoarceți carnea în oală, împreună cu ierburile și o stropire generoasă de sare și piper. Gatiti 2 minute, apoi presarati Calvados peste iepure. Aprindeți Calvados cu o brichetă cu gât lung (de pe aragaz). Când flăcările se potolesc, adăugați cidrul și bulionul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe ușor până când iepurele este fraged, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalvadosCalvados
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Iepure întregIepure întreg
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Cu o lingură cu fante, scoateți bucățile de iepure pe un platou și acoperiți cu folie. Aruncați ierburile. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce cu aproximativ jumatate, aproximativ 20 de minute, ocazional degresand suprafata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Pe măsură ce sosul se reduce, înfășurați coapsele de iepure rezervate în slănină, fixându-le cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Încălziți o tigaie la foc mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați coapsele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
11
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a tăia subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Când lichidul de fierbere este redus, adăugați merele și gătiți până se înmoaie. Adăugați ușor crincormme fra sau crema și amestecați pentru a încorpora. Aranjați bucățile de iepure fierte și coapsele feliate pe un platou cu merele și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista