Iepurași de Paște ' n ' pui

Iepurași de Paște ' n ' pui
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., iepurașii de Paște și puii ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 86 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 38 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare, coloranți pentru ouă, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lemony pui de Paște, Pui De Paște Cupcakes, și Pui De Paște Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Pregătiți coloranți pentru ouă conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
2
Așezați ouăle fierte în coloranți pentru ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
3
Lăsați să stea 3-5 minute sau până când nuanțați la nuanțele dorite.
4
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Pentru iepuraș: cu un cuțit ascuțit, tăiați o felie subțire de albus de ou dintr-o parte a oului până la nivel. Din felii, tăiați două urechi și o coadă. Faceți două fante mici adânci în partea de sus a oului; introduceți urechile. Poziția coada. Introduceți cuișoare pentru ochi și nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Pentru pui: cu un cuțit ascuțit, tăiați o bucată subțire de albus de ou dintr-o parte a oului până la nivel. Introduceți cuișoare pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Tăiați morcovul pe lungime în fâșii subțiri (aproximativ 1/16 in. gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Tăiați un triunghi mic pentru cioc și două triunghiuri mai mari pentru aripi. Faceți două fante mici de mică adâncime în părțile laterale ale oului; introduceți aripi. Apăsați ușor ciocul în fața oului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
(Keebler)(Keebler)
9
Publicat inițial ca iepurași de Paște n pui în Taste Of Home
10
Februarie / martie 2004, p23
11
Print
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Revista