Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați idei în macaroanele și brânza Food. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1278 calorii. Această rețetă servește 4. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine grosieră, brânză parmigiano, brânză pepper jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Army & Lou ' s soul Food macaroane și brânză, și Macaroane și brânză subțiri – o schimbare confortabilă a alimentelor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți macaroanele într-un castron mare și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați pastele să se înmoaie timp de o oră, amestecând ocazional; apoi scurgeți-l și folosiți după cum urmează. Se va termina de gătit în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Porniți broilerul la minim. Ungeți un vas de copt de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Puneți untul, laptele evaporat, sarea și cayenne într-o oală de 3 litri la foc mediu. Când untul este topit și laptele este doar abur, amestecați încet brânzeturile Cheddar și Jack, mână cu mână, până când sunt încorporate și topite uniform. Când sosul este făcut, amestecați macaroanele înmuiate și gătiți la foc mediu timp de 10 minute. Pastele vor absorbi puțin sos și amestecul se va îngroșa ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Cheddar Degresat Ras
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit și se întinde uniform. Într-un castron mic, combinați firimiturile de pâine și brânza Parmigiano; presară-le peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Puneți tigaia pe grătarul cuptorului din mijloc, centrat sub broiler și fierbeți pastele timp de 5 minute. Când toppingul este maro auriu, scoateți pastele din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.