Icre De Somon Sărate Și Afumate
Icrele de somon sărate și afumate necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 39 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 283 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, și Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi.
Instrucțiuni
Clătiți sculele de icre într-un curent ușor de apă filtrată (puteți găsi un filtru bun aici). Bateți-le uscate și dragați-le ușor în sare de mare nerafinată. Puneți-le într-o tigaie pentru a se vindeca timp de aproximativ douăzeci până la treizeci de minute în timp ce pregătiți lemnul pentru fumat.Odată ce fumătorul este preîncălzit, scurgeți orice exces de lichid din jurubițele de icre și îndepărtați orice sare reziduală.
Transferați sculele la fumător. Fumați timp de treizeci până la patruzeci și cinci de minute.
Scoateți din fumător și refrigerați.
Serviți această icre afumate ca condiment sau acompaniament la ouă, verdeață sau alte alimente. Dacă textura membranei jurubiței nu vi se potrivește, puteți tăia jurubița și scoateți icrele cu o lingură.