Iaurt Înghețat Cu Lămâie Acidulată
Iaurtul înghețat cu lămâie acidulată este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 495 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat, Iaurt Grecesc Înghețat Acidulat, și Sundae de iaurt înghețat dulce și acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, procesați iaurtul, coaja și sucul de lămâie, zahărul, nectarul de agave sau mierea, acidul citric și sarea până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un castron mediu. Gustați și adăugați puțin mai mult acid citric pentru a regla tangența după bunul plac. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine.
Congelați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.