Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Samosele de iaurt ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână jumătate și jumătate, coriandru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Iaurt Samosas, Samosas de pui cu baie de coriandru-iaurt, și Samosas de pui cu baie de coriandru-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc. Se amestecă 1 cană de iaurt, pudră de curry, pudră de chili și 2 linguri de coriandru. Gatiti si amestecati pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Pudră De Curry
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Iaurt
Ceapă
3
Se ia de pe foc și se amestecă coriandrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
4
Întindeți o foaie de aluat filo și acoperiți restul cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
5
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de ceapă pe colț, nu prea aproape de marginea foii de aluat, apoi pliați în sferturi spre partea opusă pentru a închide umplutura. Începând cu capătul umplut, pliați spre celălalt capăt în formă de triunghi, apăsând marginile cu degetele umezite pentru a sigila. Repetați cu umplutura și aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ceapă
6
Încălziți 3/4 inch de ulei într-o tigaie grea adâncă la foc mediu-mare la 365 grade F (185 grade C). Într-un castron mic, amestecați iaurtul rămas, jumătate și jumătate și apă. Înmuiați samosele în amestecul de iaurt, apoi dragați în făină și scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Se prăjește în loturi mici, astfel încât să nu se atingă, timp de aproximativ 4 minute, întorcându-se o dată.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este sticla Le Grand Courtage ros circulatorbrut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.