Iaurt-Orez Pilaf
Pilaf de iaurt-orez este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ulei vegetal, orez obișnuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, Pilaf de fasole și mărar cu iaurt cu usturoi, și Pilaf de orez vegetal în aragazul de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați orezul în 1 cratiță de 1/2 litru; adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi orezul. Frecați ușor orezul între degete; scurgere. Repetați de 4 sau 5 ori până când apa este limpede; scurgere. Acoperiți orezul cu apă rece; înmuiați 30 de minute.
Se scurge; reveniți la cratiță.
Încălziți orezul și 1 1/2 căni de apă rece până la fierbere, amestecând o dată. Reduceți căldura la mediu-mare; gătiți neacoperit 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când aproape toată apa s-a evaporat.
Reduceți căldura la minim; capac; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; lăsați orezul să stea acoperit 10 până la 15 minute.
Între timp, în tigaie de 6 inci, încălziți uleiul și semințele de muștar la foc mediu-mare. Odată ce semințele încep să apară, acoperiți tigaia și așteptați până când popping se oprește; scoateți-l de pe foc.
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase. Se amestecă amestecul de ulei.
Adăugați orez fiert; aruncați bine.