Iaurt gros și baie de ierburi
Iaurt gros & Herb dip este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 47 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Persoana 21 a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, ulei de măsline, mărar și mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Iaurt, Lămâie Și Ierburi, Dip de iaurt cu usturoi și ierburi, și Sfeclă Mărunțită Cu Iaurt Gros.
Instrucțiuni
Răsturnați iaurtul într-o sită fină așezată peste un castron, apoi lăsați să se scurgă la frigider timp de 1 oră. aruncați orice lichid care s-a scurs.
Răzuiți într-un bol de amestecare, apoi amestecați ceapa și majoritatea ierburilor. Când este gata de servit, stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și presărați cu ierburile rămase și puțin piper negru.