Iaurt Grecesc Labneh
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați iaurtul grecesc Labneh. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 177 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, iaurt grecesc fage, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Iaurt Grecesc Labneh, Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), și Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o sită mare cu pânză de brânză;așezat peste un castron mediu adânc.
Puneți iaurtul în sită.Adunați marginile de tifon laacoperiți iaurtul.
Se pune la frigiderși se lasă să se scurgă 2-3 zile.
Stoarceți ușor oriceexcesul de lichid; aruncați lichidul încastron (iaurtul va fi foarte grosși seamănă cu brânza moale de capră).
Rulați iaurtul în bile de 3/4".
Locîntr-un borcan de sticlă de 8 uncii.
Bateți uleiul, ierburile și lămâiaeste într-un castron mic pentru a combina.Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste iaurt în borcan. Se acoperă; se pune la frigider și se lasămarinat timp de cel puțin 8 oreși până la 2 săptămâni.