Iaurt Grecesc Congelat Cu Rubarbă

Iaurtul grecesc înghețat cu rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 910 calorii. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de iaurt grecesc, tulpini de rubarbă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Mărturisirea # 77: sunt un dependent de iaurt înghețat ... iaurt înghețat grecesc, Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), și Iaurt congelat Amaretti cu rubarbă caldă prăjită cu vanilie.
Instrucțiuni
Adăugați rubarba într-o cratiță medie și adăugați 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, la foc mic până când rubarba este complet descompusă și redusă la o pastă groasă, aproximativ 45 de minute.
Adăugați 1 cană de zahăr, gătiți, amestecând frecvent până când zahărul s-a dizolvat și scoateți-l de pe foc. Se răcește la frigider până se răcește.
Într-un bol de amestecare, bateți 1 1/2 căni de iaurt grecesc, pasta de rubarbă (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană) și a doua cană de zahăr până se încorporează complet. Rotiți amestecul în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.