Iaurt de ghimbir cu fructe de padure si Caramel crocant
Iaurtul de ghimbir cu fructe de pădure și Caramel crocant este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 370 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Iaurt De Ghimbir Cu Fructe De Padure Si Caramel Crocant, Granola crocantă cu fructe de pădure și cireșe, și Bulgur crocant cu unt de arahide cu fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Boabe și iaurt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Iaurt
2
Se amestecă iaurtul și ghimbirul într-un castron mediu; se întinde într-un castron mare de servire puțin adânc. Acoperiți iaurtul cu fructe de pădure. Do AHEAD poate fi făcut cu 4 ore înainte; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Ghimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Caramel
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
4
Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; se fierbe fără agitare până când amestecul este de culoare caramel închis, tigaie învârtită ocazional, aproximativ 7 minute. Turnați imediat caramelul fierbinte peste fructe de pădure, evitând turnarea părților interioare ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
Fructe De Padure
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
5
Lăsați să stea până se întărește caramelul, aproximativ 5 minute, și serviți.