Iaurt Cu Spanac-Usturoi
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, primară și vegetariană? Iaurtul cu spanac-usturoi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 116 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc gras, sare kosher, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Iaurt Cu Spanac-Usturoi, Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt, și Spanac proaspăt cu sos de usturoi-iaurt.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați jumătate de spanac și gătiți, aruncând des, până se ofilesc; se transferă într-o strecurătoare și se lasă să se răcească. Repetați cu 1 lingură de ulei și spanacul rămas. Strângeți bine spanacul pentru a îndepărta excesul de apă, apoi tocați grosier.
Amestecați spanacul tocat, usturoiul, iaurtul, coriandrul și restul de 1 lingură de ulei într-un castron mediu; condimentează cu sare. Acoperiți și răciți cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Faceți înainte: iaurtul cu spanac-usturoi poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece (aroma de usturoi se va intensifica pe măsură ce stă).