Iaurt cu Crumble de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați iaurtul cu Crumble de zmeură. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, zmeură, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, Zmeură Crumble Baruri, și Zmeură Crumble Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul brun și sarea.
Adăugați unt și folosind mâinile sau un tăietor de patiserie, frecați untul în amestecul de zahăr până când se combină aproape complet.
Adăugați ovăz și continuați să amestecați ingredientele până când untul este încorporat și toppingul formează firimituri mari.
Răspândiți Zmeura de-a lungul fundului vasului de copt. Se acoperă uniform cu firimituri de ovăz.
Coaceți până când toppingul este maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Lăsați zmeura să se prăbușească la temperatura camerei.
Pentru a servi, împărțiți iaurtul în șase boluri. Completați fiecare porție cu crumble de zmeură.