Iaurt Congelat Mango Lassi
Mango Lassi iaurt congelat ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 655 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 776 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, iaurt plin de grăsimi, coajă de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mango Kesar Lassi-cum sa faci Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Frozen Rom-Mango Lassi, și Limeade Lassi Congelate Iaurt Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mango pur și simplu în blender sau robot de bucătărie la maxim timp de 30 de secunde până se omogenizează. Se strecoară și se măsoară 1 1/2 căni de pur arkulume; rezervă restul pentru o altă utilizare.
Într-un castron mediu, bateți mango pur și simplu, iaurtul, zahărul și coaja de tei până când sunt bine combinate și zahărul nu se mai simte nisipos.
Adăugați suc de lămâie în trepte de 1/2 linguriță și sare kosher în trepte de 1/4 linguriță, gustând frecvent.
Amestecul ar trebui să fie puțin tartă, cu un indiciu de sare.
Dacă Mango a început la temperatura camerei, se răcește amestecul în frigider timp de 1 oră până la rece. Putinei în aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați iaurtul congelat într-un recipient etanș și răciți-l la congelator timp de cel puțin 3 până la 4 ore înainte de servire.