Iaurt Congelat Cu Fasole De Vanilie De Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați iaurtul congelat cu fasole de vanilie de afine. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 1098 calorii. Pentru $11.87 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare kosher, iaurt grecesc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt Congelat Cu Fasole De Vanilie, Iaurt Congelat Cu Fasole De Vanilie Cu Ghimbir, și Fasole de vanilie și iaurt înghețat cu miere (+un cadou!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți zahărul, apa, boabele de vanilie (despicate și răzuite) și afinele la fiert într-o cratiță. Opriți focul imediat ce acest amestec fierbe, astfel încât să nu se reducă. Se amestecă siropul de porumb, sarea kosher și extractul de vanilie.
Se răcește complet; refrigerați peste noapte, dacă este posibil. Refrigerarea peste noapte va permite afinelor să absoarbă complet aroma completă a boabelor de vanilie. (Dar dacă doriți cu adevărat iaurt înghețat chiar acum, nu este un pas crucial.)
Scoateți boabele de vanilie și adăugați iaurtul. Folosiți un blender manual pentru a amesteca amestecul până când iaurtul este complet emulsionat și afinele sunt complet curățate. (Alternativ, puteți pune acest lucru într-un blender și îl puteți face piure, dar îmi place comoditatea blenderului de mână.) Amestecul ar putea fi trecut printr-un chinois dacă doriți ceva mai rafinat, dar ne place chunkiness rustic de piei de afine și semințe de-a lungul iaurt înghețat.
Înghețați acest lucru în aparatul dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului, ținând cont de acest sfat: cu cât baza de iaurt înghețat este mai rece, cu atât va dura mai puțin timp pentru ca congelatorul de înghețată să-l înghețe. Acest lucru are ca rezultat cristale mai mici de gheață, ceea ce va duce la un iaurt înghețat mai cremos.