Iaurt congelat cu căpșuni în sirop Balsamic
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 331 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de iaurt cu lapte integral, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni cu sirop Balsamic, Înghețată Vanillan cu căpșuni și sirop Balsamic, și Căpșuni și smântână iaurt congelat.
Instrucțiuni
Reduceți oțetul balsamic și 1/2 cană de zahăr la jumătate la foc mediu-mic într-o cratiță nereactivă. Pune deoparte.
Se amestecă iaurtul, restul de 1 cană de zahăr și sucul de lămâie până se dizolvă zahărul.
Se toarnă într-un castron nereactiv și se răcește până se răcește.
Se toarnă în aparatul de înghețată și urmați instrucțiunile producătorului pentru a face iaurt înghețat. Congelați 30 de minute în vasul de înghețată.
Scoateți iaurtul congelat într-un castron, acoperiți cu fructe de pădure și stropiți cu sirop balsamic. Finalizați cu un vârf de boabe de piper zdrobite.
*În scopuri de testare, am folosit un mlange de piper (mix).