Iaurt Congelat Cu Căpșuni-Busuioc
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 90 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de zahăr, frișcă, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Iaurt Congelat Cu Busuioc De Căpșuni, Iaurt Congelat Cu Căpșuni-Busuioc, și Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc).
Instrucțiuni
Amestecați căpșunile și zahărul într-un castron mediu.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional. Pulsează amestecul de căpșuni, busuiocul și coaja de tei într-un robot de bucătărie de 9 până la 10 ori sau până când fructele de pădure sunt tocate mărunt (aproape curățate), oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Bateți împreună iaurtul și smântâna într-un castron mediu până se omogenizează; amestecați amestecul de căpșuni în amestecul de iaurt până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Se toarnă amestecul de căpșuni într-un recipient congelator de 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele pot varia.)