Iaurt Congelat Cu Căpșuni
Iaurtul congelat cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 466 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 155 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, coajă de lămâie, iaurt grecesc cu lapte integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 de ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), Iaurt Congelat Cu Căpșuni, și Iaurt Congelat Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Cu 24 de ore înainte de a vă face iaurtul înghețat, așezați aparatul de înghețată în congelator.
Adăugați căpșuni, zahăr, coajă de lămâie, suc de lămâie și rom într-un castron și aruncați. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați căpșunile să macereze la temperatura camerei timp de 1 oră.
Adăugați căpșunile cu sucurile lor într-un robot de bucătărie. Pulsați fructele de pădure, apoi adăugați semințele de fasole de vanilie și iaurtul. Continuați să amestecați până se omogenizează.
Se pune la frigider pentru a se răci timp de 1 oră.
Porniți mașina de înghețată și turnați amestecul de iaurt răcit. Putinei până când amestecul pare slushy ca moale servi, aproximativ 12 la 15 minute.
Puneți la congelator câteva ore până când este suficient de greu pentru a scoate.