Iarbă De Lămâie-Unt De Ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Iarba de lămâie-untul de ghimbir ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 3 porții cu 574 calorii, 1g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, iarbă de lămâie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Crab rege cu iarbă de lămâie - unt de ghimbir și cartofi prăjiți, Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, și Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii din iarba de lămâie.
Îndepărtați și aruncați straturile exterioare dure. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți tulpinile interioare fragede; tăiați tulpinile zdrobite în bucăți de 2 inci. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mare, combinați bucăți de iarbă de lămâie, unt, ghimbir și usturoi. Când untul este topit, întoarceți focul la minim și amestecați des până când aromele sunt amestecate, 15 până la 20 de minute. Cu o lingură cu fante, ridicați și aruncați iarba de lămâie. Folosiți untul fierbinte. Dacă faceți până la 1 zi înainte, lăsați să se răcească, acoperiți și răciți; reîncălziți pentru a servi.