I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom

I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocale și Cardamom ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 447 calorii. Un amestec de unt, ghimbir, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui prăjit cu portocale, Cardamom și Turmeric, Piept De Pui Prăjit În Tigaie Cu Piele Crocantă + Sos De Tigaie Cu Cimbru De Rozmarin, și Piept De Pui Parmezan Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Folosind 2 tăvi de foi, linia 1 cu un suport de răcire și cealaltă căptușită cu pergament. Într-un castron mare, aruncați cartofii cu puțin ulei de măsline, frunze de cimbru și sare și piper, după gust.
Puneți cartofii pe tava de foi căptușită cu pergamentul.
Într-un castron mic, combinați untul, cardamomul măcinat, coaja de portocală, ghimbirul, sarea și piperul, după gust. Se amestecă împreună cu o lingură până se amestecă bine.
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Puneți o mică deschidere în membrana limpede dintre piele și carnea pieptului de pui. Glisați degetul arătător prin deschidere, slăbind pielea din carne, fără a o îndepărta complet. Creați un buzunar mare în care untul va sta! Repetați cu ceilalți piept de pui.
Puneți o lingură de amestec de unt prin deschiderea pe care ați făcut-o în pielea pieptului de pui. Odată ce este acolo, neteziți untul glisând degetul peste piele, până când este distribuit uniform. Repetați cu ceilalți sâni. Aranjați pieptul de pui pe tava de foi căptușită cu suportul de răcire. Spălați-vă bine mâinile.
Dacă doriți, stropiți pielea cu puțin ulei, pentru o piele extra crocantă. Condimentează cu sare, după gust.
Puneți cartofii și puiul în cuptor și prăjiți, întorcând tigăile o dată la jumătatea timpului de gătit și amestecând cartofii, aproximativ 30 de minute. Relaxați-vă, savurați un pahar de vin și bucurați-vă de sunetele de unt și de mirosul reconfortant al puiului prăjit!
Puiul este gata când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului, dar care nu atinge osul, înregistrează aproximativ 160 de grade F.
Scoateți tigăile din cuptor și cort cu folie. Lăsați-i să se odihnească aproximativ 5 minute.
Transferați puiul și cartofii într-un platou de servire și serviți.