Hush Puppies

Hush Puppies
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Hush Puppies ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 278 de calorii, 5 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 556 de bucătari și bucătari. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sud. Un amestec de ceapă, ulei, făină de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, ceea ce este bun. Hush Puppies, pentru Hush Puppies și Hush Puppies sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asa Cum Este.Asa Cum Este.
Făină De PorumbFăină De Porumb
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Bliss, Tăiați CubulețeCartofi Roșii Bliss, Tăiați Cubulețe
2
Bateți oul, laptele și ceapa; se adaugă la ingredientele uscate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (64 Uncii) De Ketchup1 Sticlă (64 Uncii) De Ketchup
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
3
Într-o friteuză sau o tigaie electrică, încălziți uleiul la 365°. Puneți aluatul cu lingurițe în ulei. Prăjiți 2 până la 2-1/2 minute sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Fructe De MareAmestec De Condimente Pentru Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, MaruntitaSalvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Hush Puppies funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista