Hurricane Jelly Shots
Hurricane Jelly Shots ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 54 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de suc de fructe de pasiune, ROM, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bramble Jelly Shots, Fruitcake Jelly Shots, și Bushwacker Jelly Shots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă romul întunecat și apa într-o cratiță medie și se presară gelatina uniform pe suprafață.
Lăsați să stea netulburat până când gelatina se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a combina.
Așezați tigaia la foc mic și bateți constant, răzuind părțile laterale ale tigaiei cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când gelatina și zahărul se dizolvă și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 3 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel gelatina nu se va fixa corect.)
Se toarnă romul alb într-o cratiță mare și se presară gelatina uniform pe suprafață.
Lăsați să stea netulburat până când gelatina se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina.
Așezați tigaia la foc mic și bateți constant, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când gelatina și zahărul se dizolvă și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 5 până la 7 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă sau gelatina nu se va seta corect.)
Scoateți vasul cu stratul de rom întunecat din frigider.
Se toarnă amestecul de rom alb peste stratul de rom întunecat. Întoarceți tigaia la frigider descoperită până când stratul de rom alb este setat, cel puțin 2 ore.Când este gata de servit, treceți un cuțit între blocul de jeleu și marginile tigaiei. Având grijă să nu pătrundă apă înăuntru, înmuiați tigaia într-o chiuvetă plină cu apă fierbinte de la robinet, scufundând-o cam la jumătatea părților laterale timp de aproximativ 10 secunde.
Scoateți tigaia din apă și înclinați-o: blocul de jeleu trebuie să alunece departe de margini. Dacă nu, readuceți tigaia în apă fierbinte încă 5 secunde. Inversați blocul de jeleu pe o tăietură.Folosind o tăietură lungă sau un cuțit zimțat, apăsați drept în jos prin blocul de jeleu (nu trageți cuțitul) și tăiați-l în bucăți de 54 (1-1/2 pe 1 inch).