Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariene și vegane în cutia ta de rețete, humusul ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 11 porții, cu 77 de calorii , 3 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei din Orientul Mijlociu. Dacă ai la îndemână năut, tahini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Această rețetă de la Foodnetwork are 19503 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 69% , ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Humus de bază , Humus cu fasole albă, busuioc și lime și Humus cu aripioare de porc Buffalo .
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Porniți robotul de bucătărie echipat cu lamă de oțel și puneți usturoiul în tubul de alimentare; procesați până când este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați restul ingredientelor în robotul de bucătărie și procesați până când humusul este pasat grosier. Gustați, potriviți de asezonare și serviți rece sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2