Hummus Ușor De Ardei Roșu

Hummus Ușor De Ardei Roșu
Reteta Easy Red Pepper Hummus este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. 197 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole garbanzo, suc de tei, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Hummus Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Hummus Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați fasolea garbanzo, uleiul de măsline, ardeiul gras roșu, tahini, sucul de lămâie, apa, sarea, piperul negru și praful de usturoi. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TahiniTahini
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista