Hummus Ușor De Ardei Roșu

Hummus Ușor De Ardei Roșu
Reteta Easy Red Pepper Hummus este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. 197 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole garbanzo, suc de tei, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Hummus Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Hummus Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau blender, amestecați fasolea garbanzo, uleiul de măsline, ardeiul gras roșu, tahini, sucul de lămâie, apa, sarea, piperul negru și praful de usturoi. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
TahiniTahini
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista