Hummus Extra-Neted
Rețeta Hummus Extra-neted este gata în aproximativ 14 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 756 calorii, 27G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei de măsline, usturoi proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Plăcintă De Dovleac Extra Netedă, Cum să faci Hummus de casă ultra neted...sau visele de Hummus sunt făcute din), și Hummus... Netedă Și Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nautul într-un castron mare și acoperiți cu de două ori volumul de apă rece. Se amestecă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și se lasă să stea 12 ore.
Scurgeți năutul și transferați-l într-o cratiță mare sau cuptor olandez și acoperiți cu dublul volumului de apă. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu și se fierbe la foc mediu. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când nautul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scurgeți năutul, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Cojiți năutul, aruncând piei.
Transferați nautul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când nautul este tocat mărunt, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați tahini, suc de lămâie, ulei de măsline și usturoi; piure până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Subțire cu lichid de gătit rezervat la consistența dorită. Condimentează cu sare după gust.
Se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la o săptămână.