Hummus De Sfeclă

Hummus De Sfeclă
Hummusul de sfeclă de rețetă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3059 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sfeclă, usturoi, pastă de semințe de susan tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Hummus De Sfeclă, Hummus De Sfeclă, și Hummus De Sfeclă.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie (sau blender) și pulsați până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele și ingredientele după cum doriți.Se răcește și se păstrează la frigider până la 3 zile sau se congelează pentru depozitare mai lungă.Mănâncă cu chipsuri de pita, sau cu castraveți feliați sau țelină, sau pe un crostini cu brânză de capră și mentă rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
CrostiniCrostini
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista