Hummus De Mazăre Despicat

Hummus De Mazăre Despicat
Split mazăre Hummus ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de cățel de usturoi, sare, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală mazărea. Aduceți usturoiul și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mazăre; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Se amestecă 1/4 linguriță. sare; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
SareSare
3
Scurgere.
4
Combinați mazărea, uleiul de măsline, următoarele 2 ingrediente și restul de 1/4 linguriță. sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 până la 7 ori sau până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Revista