Hummus De Dovleac Prăjit
Hummus de Squash prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 737 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă vegană servește 4 și costă $3.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați baghetă, nucșoară, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ember - Cartofi De Sare Prăjiți Cu Cremă De Scallion, Grătar: cartofi dulci prăjiți cu unt de scorțișoară de arțar, și Hummus De Dovleac Prăjit.
Instrucțiuni
Așezați întregul dovleac în jarul unui foc mediu de cărbune și lemne după ce ați terminat de gătit o altă masă sau puneți un foc mic de cărbune, așezați dovleacul pe grătarul grătarului direct deasupra acestuia și acoperiți grătarul. Dovlecelul, în funcție de dimensiunea sa, se va găti în 45 de minute până la 1 1/2 ore. Se face atunci când pielea este carbonizată și dovlecelul se dezumflă puțin cu o presiune ușoară.
Lăsați-l să se răcească 20 de minute.
Tăiați dovleceii în jumătate, apoi scoateți și aruncați semințele, având grijă să nu îndepărtați prea mult din carne atunci când faceți acest lucru.
Îndepărtați carnea de pe piele—răzuiți până la piele, pentru că acolo este toată aroma dulce și minunată de fum! Dacă se amestecă niște fulgi carbonizați, este în regulă.
Așezați carnea într-un robot de bucătărie.
Adăugați tahini, suc de lămâie și usturoi dacă utilizați. Pur și simplu amestecul până când este relativ neted, dar există încă câteva bucăți. Condimentați cu câteva vârfuri de sare și apoi, cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-un flux lent și constant prin tubul de alimentare. Amestecul va începe să-și schimbe culoarea pe măsură ce uleiul de măsline este încorporat. După ce ați adăugat aproximativ 1 cană de ulei, opriți mașina, răzuiți partea și gustați hummusul. Dacă credeți că are nevoie de puțină sare, atunci continuați și adăugați-o. Amestecul trebuie să fie gros în acest moment, aproape de o textură de maioneză. Porniți din nou mașina și adăugați încă o cană de ulei, apoi gustați din nou. Hummusul ar trebui să aibă o aromă echilibrată, dulce-acrișoară-afumată. Dacă nu pare corect sau prea gros, continuați să adăugați cât mai mult din uleiul rămas de care aveți nevoie pentru a obține consistența potrivită.
Acest lucru este cel mai bine dacă este lăsat să se răcească câteva ore înainte de servire, dar poate fi servit imediat. Înainte de a-l prezenta oaspeților, verificați încă o dată echilibrul aromelor și reglați, dacă este necesar, cu mai multă sare și/sau suc de lămâie.
Lingurați hummusul într-un castron mare și garnisiți-l cu câteva grătare de nucșoară folosind un microplan sau o răzătoare de nucșoară și un vârf de piper.
Se servește cu felii de baghetă.
Retipărit cu permisiunea de unde este fum: grătar simplu, durabil, delicios de Barton Seaver. Drepturi de autor 2013 de Barton Seaver. Fotografie de Katie Stoop. Publicat de Sterling Epicure, o amprentă A Sterling Publishing Co., Inc.