Hummus de dovleac condimentat marocan (natural Vegan, fără Gluten și fără soia)

Hummus de dovleac condimentat marocan (natural Vegan, fără Gluten și fără soia) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 91 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Go Dairy Free. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de măsline, turmeric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Hummus de dovleac condimentat marocan (natural Vegan, fără Gluten și fără soia), Budinca Indiană-Fără Dovleac Natural Fără Gluten, și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara, ienibaharul, turmericul, cayenne și zahărul și gătiți timp de 1 până la 2 minute.Se amestecă tahini și naut, apoi se ia de pe foc.Se amestecă dovleacul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Transferați într-un bol de servire puțin adânc și presărați fisticul deasupra.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este nevoie.