Hummus cu chipsuri de Pita
Hummus cu Chips-uri Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ulei de măsline, pâine pita și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Hummus de ardei roșu cu chipsuri de Pita, Hummus De Avocado + Chipsuri De Pita Din Grâu Integral, și Hummus Pesto și chipsuri de Pita din grâu integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie sau blender, puneți fasole, lichid de fasole rezervat, tahini, 1/4 cană ulei, sucul de lămâie, usturoiul, sarea de masă și piperul. Capac; amestec pe viteză mare, oprirea blender ocazional pentru a racla în jos părți, până la omogenizare. Lingura se înmoaie în vasul de servire.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Periați ambele părți ale fiecărei pâine pita cu 1 lingură de ulei.
Tăiați fiecare pâine pita în 8 pene; separați pene pentru a face 16 pene pentru fiecare pâine pita.
Așezați pene, cu ulei în sus, pe foi de cookie-uri negreșite.
Se presară cu sare kosher.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când chipsurile de pita sunt crocante și ușor rumenite.