Hummus cu Avocado și var

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Hummus cu Avocado și var ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 60 de calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, hummus, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Hummus de Aguacate și Lima (Hummus de Avocado și tei), Blinele de porumb și avocado cu sos de avocado, iaurt, coriandru și lime, și Enchiladas De Linte De Avocado Cu Cremă De Lime De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Hummus în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Sparkling ros diametru ( Split). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
![Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)]()
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.