Hummus Autentic Din Orientul Mijlociu (Chummus)
Hummus autentic din Orientul Mijlociu (Chummus) este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 372 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 332 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, pastă de tahini, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Monkfish Din Orientul Mijlociu, Salată Din Orientul Mijlociu, și Un Prânz Din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea garbanzo și puneți-o într-o oală. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cu cel puțin 1 inch.
Adăugați bicarbonat de sodiu, dacă utilizați. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe la foc mediu până când fasolea este foarte moale, 1 1/2 până la 2 ore.
Scurgeți fasolea, rezervând o parte din apă pentru a o folosi mai târziu. Rezervați o mână mică de fasole întreagă pentru o garnitură.
Transferați restul într-un blender sau dacă aveți un blender manual, un castron mare. Amestecați fasolea până se omogenizează, adăugând treptat 1/2 cană de ulei de măsline.
Adăugați o parte din apa rezervată, dacă este necesar, pentru a o ajuta să se amestece.
Adăugați tahini și amestecați împreună cu sucul de lămâie. Se amestecă usturoiul, chimenul și sarea.
Întindeți hummusul într-un vas plat de servire și garnisiți cu fasolea rezervată și un strop de ulei de măsline.