Humitas Ecuadorian

Humitas Ecuadorian
Humitas Ecuadorian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 80 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, apă, porumb de urechi pe știulet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Salată De Sfeclă Ecuadoriană.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cojile verzi și mătasea din porumb, având grijă să păstrați cojile întregi. Aruncați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Așezați cojile într-o oală mare cu apă clocotită și blanch 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți din apă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Tăiați sâmburii de pe știuleți.
5
Așezați jumătate din sâmburi și ceapă în recipientul blenderului; capac. Se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați boabele de porumb rămase, untul, praful de copt, ouăle și făina de porumb în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se adaugă în piureul de porumb în castron. Se amestecă brânza. (Aluatul va fi gros, dar nu rigid.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Așezați 2 din cojile de porumb pe suprafața de lucru, cu laturile lungi ușor suprapuse. Puneți 1/4 cană de piure de porumb pe jumătatea inferioară a cojilor; îndoiți partea superioară a cojilor peste umplutură. Îndoiți în jumătate din partea stângă, apoi pliați din nou în jumătate din partea dreaptă. (Un capăt al fiecărui humita ar trebui să rămână deschis.) Repetați cu 34 din cojile de porumb rămase și piureul de porumb rămas. Păstrați capetele pliate la locul lor prin legarea închisă cu benzi subțiri din cojile de porumb rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
10
Umpleți o oală mare cu 2 căni de apă. Coș cu aburi cu jumătate din resturile de coji de porumb; așezați în oală. Stați humitele, capetele deschise, în Coș; acoperiți cu cojile de porumb rămase. Acoperiți vasul cu un capac. Aduceți apă la fierbere la căldură mare. Reduceți căldura la minim; aburiți 30 de minute sau până când humitele sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista