Humitas Ecuadorian
Humitas Ecuadorian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 80 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, apă, porumb de urechi pe știulet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Humitas (Budincă De Porumb Argentiniană), Rețetă Humitas De Porumb Dulce, și Salată De Sfeclă Ecuadoriană.
Instrucțiuni
Îndepărtați cojile verzi și mătasea din porumb, având grijă să păstrați cojile întregi. Aruncați mătasea.
Așezați cojile într-o oală mare cu apă clocotită și blanch 1 minut.
Scoateți din apă; scurgere.
Tăiați sâmburii de pe știuleți.
Așezați jumătate din sâmburi și ceapă în recipientul blenderului; capac. Se amestecă la viteză medie până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare.
Așezați boabele de porumb rămase, untul, praful de copt, ouăle și făina de porumb în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează.
Se adaugă în piureul de porumb în castron. Se amestecă brânza. (Aluatul va fi gros, dar nu rigid.)
Așezați 2 din cojile de porumb pe suprafața de lucru, cu laturile lungi ușor suprapuse. Puneți 1/4 cană de piure de porumb pe jumătatea inferioară a cojilor; îndoiți partea superioară a cojilor peste umplutură. Îndoiți în jumătate din partea stângă, apoi pliați din nou în jumătate din partea dreaptă. (Un capăt al fiecărui humita ar trebui să rămână deschis.) Repetați cu 34 din cojile de porumb rămase și piureul de porumb rămas. Păstrați capetele pliate la locul lor prin legarea închisă cu benzi subțiri din cojile de porumb rămase.
Umpleți o oală mare cu 2 căni de apă. Coș cu aburi cu jumătate din resturile de coji de porumb; așezați în oală. Stați humitele, capetele deschise, în Coș; acoperiți cu cojile de porumb rămase. Acoperiți vasul cu un capac. Aduceți apă la fierbere la căldură mare. Reduceți căldura la minim; aburiți 30 de minute sau până când humitele sunt ferme.