Huevos Rancheros cu dovlecei și piper verde

Huevos Rancheros cu dovlecei și piper verde
Rețeta Huevos Rancheros cu dovlecei și piper verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 79 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 199 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, coriandru, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb caramelizat și fasole neagră Huevos Rancheros cu salsa de dovlecei prăjiți, Huevos Rancheros (Ouă Rancheros), și Huevos Rancheros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați dovlecelul și ardeiul gras; sotati 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Adăugați apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin roșii). Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și fierbeți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
5
Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică de cremă. Alunecați oul pe amestecul de roșii; repetați procedura cu ouăle rămase. Acoperiți și fierbeți 3 minute sau până când ouăle sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți 30 de secunde sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Așezați 1 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Lingură 1 ou și 3/4 cană amestec de roșii pe fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se presară cu 1/2 linguriță de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista